Een Kwestie Van Geld
Bel mij op! Digitale Polismap
Menu

Een Kwestie Van Geld

Bent u particulier of ondernemer en wilt u een hypotheek, verzekering of vermogensplan afsluiten? Of wilt u uw bestaande hypotheek, verzekering of vermogensplan weer eens tegen het licht houden? Dan bent u bij Wilmer aan het goede adres.

Uw bestaande financiële situatie en uw wensen en doelstellingen op financieel gebied vormen de start van het adviestraject. Zij lopen als een rode draad door dit adviestraject dat u samen met Wilmer doorloopt. Zo krijgt u een passend advies dat aansluit op uw wensen en doelstellingen.

Wilt u na het adviestraject een hypotheek, verzekering of vermogensproduct afsluiten? Wilmer ontzorgt en neemt u alle activiteiten uit handen. Van contact met bank en verzekeraar tot het inplannen van een afspraak bij de taxateur of notaris. Van het indienen van de aanvraag bij de bank, verzekeraar of vermogensbeheerder tot de controle van de gegevens van de afgesloten hypotheek, verzekering en vermogensplan. U kunt er vanuit gaan dat alles goed geregeld wordt.

Ook nadat uw hypotheek, verzekering of vermogensplan afgesloten is, kunt u op Wilmer rekenen. U wordt niet alleen geïnformeerd wanneer er wettelijke, fiscale of inhoudelijke wijzigingen zijn die voor u van invloed zijn op uw situatie. Ontwikkelingen binnen uw financiële situatie kunt u met Wilmer bespreken, zodat hij dat voor u kan aanpassen. Zo houdt u grip op uw financiële situatie.

© 2024 Een Kwestie van Geld • Privacy- & Cookie-statementDisclaimer